Kiddypix Photography

Kérdés, észrevétel: info@kiddypix.hu

Ha fotósként már van egy kis tudásod, de új területen szeretnél érvényesülni, ezt Neked raktam össze:

Tanuld meg tőlem az újszülöttfotózás alapjait!
Gyakorlati útmutató videók
Bónusz segédletek
Örökös hozzáférés az online tananyaghoz
Kiscsoportos mentorálás 4 témakör, 4 alkalom

FELKÉSZÜLÉS    KOMMUNIKÁCIÓ    KELLÉKEK   GYAKORLATI TECHNIKÁK     LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE   UTÓMUNKA     

FELKÉSZÜLÉS    KOMMUNIKÁCIÓ    KELLÉKEK   GYAKORLATI TECHNIKÁK     LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE   UTÓMUNKA     

FELKÉSZÜLÉS    KOMMUNIKÁCIÓ    KELLÉKEK   GYAKORLATI TECHNIKÁK     LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE   UTÓMUNKA     

FELKÉSZÜLÉS    KOMMUNIKÁCIÓ    KELLÉKEK   GYAKORLATI TECHNIKÁK     LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE   UTÓMUNKA     

FELKÉSZÜLÉS    KOMMUNIKÁCIÓ    KELLÉKEK   GYAKORLATI TECHNIKÁK     LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE   UTÓMUNKA     

Ha már érezted, hogy…

 • Nem tudod, hogyan helyezd el biztonságosan és pózolj egy újszülöttet.
 • Nem tudod, hogyan oszd be az idődet hatékonyan a fotózásokon és az utómunkában
 • Nem vagy elégedett a technikai tudásoddal és nem tudod milyen felszerelésre lenne szükséged
 • És mindezek miatt folyamatos stresszben vagy, ha újszülöttfotózásra kérnek fel… Hidd el én megértelek! Tökéletesen ismerem az
 • érzést… voltam én is ugyanilyen lelkiállapotban!

De ne csüggedj! Mindez a tudás és ismeret elsajátítható! Te is eljuthatsz a magabiztosság komfortos és jóleső állapotába! Van remény, s én tudok is segíteni neked!

Profi és felkészült babafotós akarok lenni!

Azok a visszahozhatatlan pillanatok…

Ugye tudtad, hogy az újszülöttkor, annak minden sajátosságával, mindössze 2 hétig tart… A babák első napokban jelentkező apró rezdülései, mosolyai és mimikái olyan gyorsan változnak, hogy ha nem kapjuk el őket a megfelelő pillanatban, örökre elveszhetnek. Egy rosszul megörökített pillanat pedig nem csak egy félresikerült fotó marad, hanem egy elszalasztott emlék is, ami soha nem tér már vissza.

Egy újszülött első pillanatai felejthetetlenek és megismételhetetlenek. Minden szülő szeretné ezt az időszakot megörökíteni, de gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy a képek nem adják vissza azokat az érzelmeket és a varázslatos atmoszférát, amit a kisbabájuk jelenlétében éreznek.

Így profi fotós segítségére van szükségük, akár Rád is, ha engeded, hogy segítsek Neked ebben!

Szeretnék belépni az újszülött fotózás világába!

Miért válaszd a Babafotós Mesterkurzust?

 • Hogy megkapd 12 év újszülöttfotózás tapasztalatát, tudását és nem a saját hibáidból, próbálkozásaidból okulva haladj a babafotózásban
 • Valós élethelyzeteket modellező gyakorlatokon keresztül fejlesztheted készségeidet
 • Megmutatom a helyszín megfelelő előkészítését és, elmondom, hogy milyen alapkellékekre lesz szükséged a zökkenőmentes és biztonságos csecsemő fotózáshoz.
 • E kurzus során minden olyan dologról beszélek, amiket, ha saját tapasztalat alapján próbálnál megszerezni, akkor az igen hosszú idődbe és sok kísérletezésbe, és akár felesleges dolgok megvásárlásába is kerülne neked
 • Betekintést kapsz a kreatív pózolás és a kompozit fotózás világába, hogy egyedi és magával ragadó képeket alkothass.
 • Megmutatom, hogyan utómunkázd a képeidet, hogy azok a lehető legprofibb minőségben kerüljenek átadásra az ügyfélnek.
 • Ez a kurzus olyan speciális technikákat és tudást nyújt, amelyekkel kiváló minőségű, érzelemdús képeket készíthetsz, miközben maximálisan odafigyelsz az újszülött biztonságára is.
 • Tapasztalt fotóstól tanulhatsz és megtanítom neked azt is, hogyan kommunikálj a szülőkkel
Megnézem a tematikát!

Ebben a rövid videóban elmondom Neked, hogy mi is ez a Mesterkurzus!

Videó megtekintéséhezz kattints a videó lejátszó ▶️play gombjára.

Mentorral tanulás = hatékonyság

Gondolj bele, hogy mennyi időt nyersz azzal, ha strukturáltan, előre átgondolt tematika alapján haladva, szakmai mentor segítségével veszed át A-tól Z-ig a sikeres babafotózás alapjait és nem egymagad kudarcain, próbálkozásain keresztül próbálsz előre jutni…

Szeretnék hatékonyan előre jutni!
babafotós tanfolyam

Mert ugye tudod, hogy csak egy jól felkészült fotós tudja garantálni

 • a baba biztonságát
 • és azt a meghitt hangulatot és környezetet
 • a professzionális felszerelést
 • a szakértelmet
 • és a biztos kezet
 • miáltal a baba és mama is komfortosan érzi magát a fotózás alatt!
Érdekel a mesterkurzus!

🎓 Miért tanulj tőlem és velem?

Szilasi Judit / Fotós / Kezdő babafotósok mentora

Az életem tele van inspirációval és kihívásokkal! Már 12 éve vagyok vállalkozó fotós, és ezen idő alatt rengeteg gyönyörű és izgalmas pillanatot éltem meg. Hiszem, hogy az élet tapasztalatok és tanulás révén válik igazán gazdaggá – az ember annál több, minél többet tapasztal és tanul! Én pedig imádok tanulni, és tanítani is! 

Profi fotósként jól tudom, hogy az újszülött fotózás különleges művészet. Minden egyes pillanat értékes, és egy aprócska mosoly vagy aranyos grimasz megörökítése felbecsülhetetlen kincs. Két gyermek büszke anyukájaként pontosan érzem, milyen nehéz és mennyi figyelmet igényel egy kisbaba első varázslatos pillanatainak megörökítése.

Saját stúdiómban számtalan fotózást tartottam már, és a boldog családok visszajelzései mindig megerősítenek abban, hogy jó úton járok. Emellett számos workshopot és magánoktatást is tartottam, ahol rengeteget tanultam és tanítottam.

Mindezeket a tapasztalatokat összegezve alkottam meg a Babafotós Mesterkurzusomat. Megosztom veled azokat a technikákat és személyes élményeket, amelyek segítenek abban, hogy magabiztosan és felkészülten vágj bele a babafotózás varázslatos világába.

Ha szeretnél haladni és fejlődni a babafotózásban, ne habozz, csatlakozz a kurzusba! Ígérem, rengeteget fogsz tanulni és közben remekül fogod érezni magad! Vágjunk bele együtt ebbe a csodálatos utazásba!

Szeretnék Tőled tanulni!

Inspirációként nézz szét a munkáim között!

Kinek szól ez a képzés?

Ez a fotós képzés neked szól, ha már rendelkezel fotózási alapismeretekkel, de szeretnéd bővíteni tudásodat és szolgáltatásaidat az újszülött fotózás irányában. Megtanulhatod tőlem, hogyan alkalmazhatod a biztonsági protokollokat, miként kommunikálj a szülőkkel, és hogyan teremthetsz kreatív, egyedi képeket, amelyek évek múlva is értékes emlékek lesznek.

Ha készen állsz arra, hogy a fotózás ezen izgalmas és megható területében elmélyedj, csatlakozz hozzám, és együtt fedezzük fel, hogyan teheted az újszülött fotózást a szolgáltatásaid egyik csúcspontjává! Ne maradj le erről a lehetőségről, előzd meg versenytársaidat ezzel a különleges szolgáltatással! 

Jelentkezz a Babafotós mesterkurzusomra még ma, és válj az újszülött fotózás mesterévé!

Irány a tanfolyam!

A gyakorlatban bővelkedő Mesterkurzusom (most együtt az Online Babafotós Tanfolyamommal) Neked lett kitalálva, ha

 • Most szeretnél belépni a fotósok közé
  Gondolj bele, milyen szuper lenne úgy elkezdened a babafotózást, hogy nem kell évekig keresgetned a hasznos és gyakorlati útmutatásokat, hanem egyszer megvéve, de örökös hozzáféréssel, bármikor újranézhetnéd a téged leginkább érdeklő részt s ezáltal fejlődhetnél.
 • Munkahely mellett kiegészítésként babafotóznál
  Ha a főállásod mellett van 1-2 nap szabadidőd, amikor szívesen kipróbálnád magad ezen az új területen, akkor ez a tanfolyam neked szól, hiszen minden útmutatást megkapsz, hogy felkészült lehess a babafotózás területén.
 • Már rutinos fotós vagy
  Ha már van egy működő fotós vállalkozásod, de a babafotózás terén még volna helye a fejlődésnek, akkor szerintem biztosan tudok Neked olyan gyakorlati tippeket adni vagy fogásokat mutatni, amelyekkel jelentősen csökkentheted az ilyen típusú fotózások előtti stresszt, és magabiztosabban kezeled majd a helyzetet!
Bővebben a tematikáról

És mit is kapsz ettől a képzéstől?

Rengeteg gyakorlati tanácsot és tippet, trükköt, praktikát, amiket azonnal használhatsz is a következő babafotózás alkalmával! Valamint egy szakmai mentor segítségét is megkapod, aki a kurzus vége után egy zárt Facebook csoportban még 2 hónapig segíti az utadat!

Nézd meg, hogy épül fel a mesterkurzus!

BEMUTATKOZÁS

 • 00 – Bemutatkozás

Ebben a videóban megismerhetsz engem, miért és mióta fotózok s betekintést kaphatsz az online oktatási felületre is. Megmutatom a stúdiómat, hogy hogyan dolgozom, és beszélek arról, hogy milyen szakmai sikereket értem el eddigi pályafutásom során.

Megnézem a tanfolyam első minta leckéjét

ELŐKÉSZÜLETEK

 • 01 – A kommunikáció és a felkészülés fontossága

Már a kapcsolatfelvételtől, az egyeztetésen át, a fotózás alatti kommunikáció is, valamint az ezt követő időszak kapcsolattartás mikéntje.

 • 02 – Sikeres fotózás titka: Bizalomépítés

Hogyan is viselkedjünk a fotózás alatt, tippek trükkök pl. a „helikopter” szülők kezelésére, miért jó ha bevonjuk őket is a munkába. Ötletek a fotózás lezajlását követően.

 • 03 – Biztonsági szabályok

5 jó tanács, hogy mire figyelj mindenképpen egy babafotózás alatt.

 • 04 – Kellékek

Részletesen bemutatom, hogy egy fotózás során milyen kellékeket készítek elő, miket használok akár a pózok kivitelezéséhez, akár a helyszín berendezéséhez, világításhoz, stb.

 • 05 – Fotótechnika

Bemutatom, hogy én milyen kamerával dolgozom, milyen objektíveket használok.

 • 06 – Helyszín kialakítás

Bemutatom, hogy hogy állítom össze a babzsákos pózokhoz kellő alapot.

PÓZOK OKTATÓBABÁVAL

 • 07 – Babzsákos póz 1. oktatóbabával

Ebben a részben megmutatom, hogy hogyan helyezd el a babát az ún hátonfekvős pózhoz, plusz variációkat is mutatok.

 • 08 – Babzsákos póz 2-3. oktatóbabával

Ebben a részben megmutatom, hogy hogyan helyezd el a babát az előző pózból az oldalt fekvős pózba úgy, hogy közben a lehető legkevésbé zavard meg őt, majd innen mutatom, hogy hogyan helyezd át hasonfekvős pózba, illetve mutatok variációt is.

 • 09 – Könyöklőpóz új díszletben egy ládikával, oktatóbabával

Ebben a részben megmutatom, hogy hogyan építs fel egy hátteret egy kisládában történő fotózáshoz, és bemutatom, hogy a babát hogyan helyezd el benne könyöklő pózba.

 • 10 – Wrapolás

Ebben a részben bemutatom, hogy hogyan csavarhatod be a babát biztonságosan, egyszerűen, akár azért, hogy megnyugtasd a még nem alvó babát, akár ha a kellékbe helyezéshez ezt a módot szeretnéd használni.

GYAKORLAT REGINA BABÁVAL

 • 11 – Gyakorlat 1. a két hetes Regina babával

Ebben a részben Regina babával mutatom egy élő fotózás alkalmával a háton fekvő póz megvalósítását.

 • 12 – Gyakorlat 2-3. a két hetes Regina babával

Itt pedig az oldalt és hason fekvő pózt mutatom meg Regina babával.

 • 13 – Gyakorlat 4. a két hetes Regina babával

Végül a kisládában könyöklős pózt mutatom meg Regina babával.

+ gyakorlat bónusz videó: Kompozit fotózás

UTÓMUNKA – HAMAROSAN...

 • 14 – Képek utómunkája
 • 15 – Lightroom feldolgozás
 • 16 – 1.kép retusálás
 • 17 – 2.kép retusálás
 • 18 – 4.kép retusálás
 • 29 – 3.kép retusálás

BÓNUSZ

 • bónusz 1.
  – Újszülöttfotózás alapozó minikurzus – 2. rész
  – Újszülöttfotózás alapozó minikurzus – 3. rész
  – Újszülöttfotózás alapozó mini kurzus – 5. rész
 • bónusz 2. – Marketingről fotósoknak – webinár felvétel
 • bónusz 3. – Így indítsd el az újszülöttfotós karrieredet – tréning 2024.02.05.
 • bónusz 4.
  – Babakép retusálás – teljes újszülött fotó retusálás Photoshopban
  – Babakép retusálás – bőrtónus beállítása Photoshopban
 • bónusz 5. 60 perces portfólió elemzés Velem online

🎓 Babafotózás Mesterkurzus

– azaz újszülöttfotózás lépésről lépésre – 

Azoknak, akik fejlesztenék fotózási tudásukat, képességeiket és bővíteni szeretnék szolgáltatási palettájukat.

örökös hozzáférés az online tananyaghoz
5 modul
20+9 videó
 rengeteg tudás és gyakorlat több mint 7 órában
50% elmélet
50% gyakorlat
bónusz anyagok
4 alkalmas kiscsoportos mentoring program

479.000 Ft helyett

Összesen: 290.000.-

(A megrendelésnél csak az első részletet kell most kifizetned, ami 190.000 Ft, a fennmaradó 100.000 Ft-ot a mentorálás első alkalmán tudod készpénzben vagy utálással rendezni.)

Most még bónuszokat is kapsz a babafotós mesterkurzus mellé!

#BÓNUSZ 1

– Letölthető  anyagok és megnézhető videósorozat

fotózásra felkészülés checklist, fotózás terv, munkafüzet, az én workflow-m, FB borítókép alapsablon, Ajándékkártya alapsablon valamint 3 email sablon
Újszülöttfotózás alapozó mini kurzus videósorozat

értéke: 25.000 Ft

#BÓNUSZ 2

– webinár felvétel

Marketingről fotósoknak – Szabó Dórival készült webinár

 

értéke: 10.000 Ft

#BÓNUSZ 3

– 2 db retusvideó

2 képen mutatom meg a bőrtónus beállítást illetve egy babakép teljes retusálását action-ök használata nélkül

 

értéke: 5.000 Ft

#BÓNUSZ 4

– 60 perc képelemzés online (időpontfoglalás online)

Egy előre lefoglalt időpontban, online találkozunk és 60 percben fogom elemezni a portfóliódat, azaz azt a 20-30 képet, melyet előre kiválogattál és elküldted nekem, mint a legjobbnak ítélt képeid!

értéke: 25.000 Ft

#BÓNUSZ 5

– Így indítsd el az újszülöttfotós karrieredet webinár felvétele

Egy korábbi webinárom felvételét nézheted meg, amelyben segítséget adok abban, hogy merre is indulj, ha ez a terület érdekel.

 

értéke: 15.000 Ft

S mindez most

Mentorprogram -300.000 Ft

Online Tanfolyam – 99.000 Ft

Bónuszok – 80.000 Ft

479.000 Ft helyett

akciósan 290.000 Ft

(az akciós ár csak 2024. június 12-ig érvényes)

Ügyfeleim, tanítványaim mondták:

“Amikor beléptünk a stúdióba , azonnal tudtam , hogy egy nagyon kedves helyen vagyunk . Judit nyugodt személyiségét tükrözte. Persze izgultam, hogy milyen érzés lesz majd a babámnak egy “idegen” kezében lenni, nem fog -e sírni . Szerencsére az újszülött kisbabám teljesen csendben figyelte Juditot, amikor kezébe vette , így nyugodtan be tudta pólyázni és a babám még el is aludt közben . Így szuper cuki fotók készülhettek róla. Nagyon tetszettek Judit kreatív ötletei is , így nagyon különleges kompozíciók is születtek. Végig meghitt volt a légkör . Nagyon megható volt látni , ahogy a kisbabám különböző kiegészítőkkel, es pozíciókban mennyire édes tud lenni. És még egy új altatási módszert - a bepólyázást - is elsajátítottam a fotózás alatt.

A nagyszerű képeket Judit hamar elküldte nekünk , amikből aztán kiválasztottuk azokat , amelyeket profin meg is szerkesztett. Aztán gyors volt a folyamat , hamar tudtunk már dicsekedni a családnak és barátoknak ezekkel mesés képekkel a mi kislányunkról. Várom már , hogy ő maga is láthassa milyen aranyos és szép baba volt már újszülöttként is.

Berényi Kiss Niki

Mi nagyon jól éreztük magunkat!
Judit nagyon profi, látszik, hogy sok év tapasztalat van mögötte! A kislányunkat szinte elvarázsolta, végig nyugodt volt és hagyta magát beállítani, fényképezni. Judit végig kedves, türelmes volt, a bébink teljes biztonságban volt a kezei között.
A stúdió családias légkört teremt, ízléses kis ékszerdoboz, tele cuki kelékekkel.
A képek hamar elkészültek, kaptunk ajándékba születési értesítőt, aminek nagyon örült a család!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Juditot, rendkívül klassz volt vele minden, ezúton is köszönjük a munkádat!

Árvay Fockter Dia

Összegezve, hogy mi mindent kapsz ettől a tanfolyamtól:

Babafotós Mesterkurzus

A Mesterkurzus 2 részből áll:

az online része több, mint 7 órányi tudást tartalmaz,

a Mentorálás része pedig 4 mentoralkalmat biztosít, melyek hol személyes, hol online alkalmak.

A célom, hogy a kurzus során megtanuld, hogy

 • miként kommunikálj a szülőkkel
 • hogyan legyél magabiztos a fotózáson
 • hogyan készülj fel alaposan és tervezetten minden fotózásra
 • hogyan tervezd meg a munkáidat egy jól bevált stratégia mentén
 • hogyan vezényeld le sikeresen a fotózást úgy, hogy a baba végig biztonságban legyen
 • hogyan teremts kreatív, egyedi babaképeket, amelyek évek múlva is értékes emlékek lesznek.

A képzés online tanfolyam része 5 modulból áll:

 • Bevezető rész
 • Az előkészületekről
 • Pózok oktatóbabával
 • Gyakorlat egy 2 hetes babával
 • Utómunka

értéke: 99.000 Ft

 • Bónusz anyagok
  – fotózás checklist és fotózás terv, az én workflow-m, munkafüzet és videósorozat az alapokról: Hogyan legyél sikeres babafotós? – értékük 25.000,- Ft
  – marketingről fotósoknak webinár tréning felvétele – értéke 10.000 Ft
  – Így indítsd el az Újszülöttfotós karrieredete – webinár felvétel – értéke 15.000 Ft
  – babaretusálás videók – értéke 5.000 Ft
  – 60 perces képelemzés velem online – értéke 15.000 Ft

bónuszok értéke összesen: 65.000 Ft

(az online tanfolyam értéke 99.000+65.000=154.900 Ft)

Irány a tanfolyam!

A Mentorprogram pedig 4 alkalmas kiscsoportos mentoralkalmakból áll:

 • Business alapok: az 1. alkalommal a business alapokat vesszük át, és az ügyfélkezeléssel foglalkozunk, ami az egyik legfontosabb eleme a munkánknak
 • Oktatóbabás gyakorlat, wrap technikák: a 2. alkalommal átnyergelünk a gyakorlati részre, azaz ismerkedünk a különböző fényekkel, a helyszíni adottságokkal, a helyszín berendezésével és egy oktatóbaba segítségével a wrapolás alaptechnikáit is átvesszük, mégpedig úgy hogy te magad is gyakorolsz!
 • Kisbaba fotózása: a 3. alkalommal kerül sor egy max 2 hetes kisbaba fotózására. Fotózzuk őt babzsákon, kellékben és a szülei kezében is.
 • Utómunka nap: 4. alkalommal pedig az utómunka rejtelmeiben merülünk el. Az általad, az kisbabás fotózáson készült képekből retusálunk ki 3-4 képet.
 • Plusz zárt Facebook csoport 2 hónapig a mentoralkalmak után
  (mentorálás értéke 300.000 Ft)

Ezek alatt a sok-sok órányi gyakorlati lehetőséget biztosító mentoralkalmak alatt folyamatosan kérdezhetsz. Megismerheted, hogyan készülj fel a legjobban egy babafotózásra, hogyan vezényeld le sikeresen a fotózást úgy, hogy a baba végig biztonságban legyen, és a szülők is boldogok legyenek a képeket látva. Emellett megtudod a gyors utómunka titkát is!

479.000 Ft helyett

290.000Ft

(A megrendelésnél csak az első részletet kell most kifizetned, ami 190.000 Ft, a fennmaradó 100.000 Ft-ot a mentorálás első alkalmán tudod készpénzben vagy utálással rendezni.)

 • 20 videós tantananyag
 • 9 bónusz videó anyag
 • online tanfolyam +  személyes mentorálás
 • több órányi tiszta szakmai tudásátadás
 • bónusz letölthető anyagok
 • örökös hozzáférés
Ez kell nekem!

Gyakori Kérdések

Mennyi ideig férek majd hozzá a babafotós tanfolyam anyagához?

Hogyan történik a fizetés, és mennyire biztonságos?

Van-e meghatározott sorrend, amelyet követve a babafotós tanfolyam anyagát el kell sajátítani?

Lehetséges a fotós tanfolyam anyagát többször is végignézni?

Lesznek új anyagok is a kurzusban?

Az újonnan a kurzusba kerülő anyagokat is automatikusan érem el, vagy azokat meg kell vennem?

Milyen eszközökre lesz szükségem?

Kiknek ajánlottak ezek a tanfolyamok?

Mennyi ideig tart a tanfolyam és a mesterkurzus?

Mi történik, ha nem tudok részt venni az egyik alkalmon a mesterkurzusban?

Minden jog fenntartva © 2024 Kiddypix Photography | Adatvédelmi tájékoztató | Impresszum | Made with ❤ by hannahdesign