Skip to main content
Kiddypix

Újszülött fotózás

Szépséges, álomszerű, különböző pózokban alvó babaképek, puha kelmékbe csomagolva, gyönyörű kiegészítőkkel. Az elmúlt pár hónap babafotózásaiból válogattam össze Nektek néhány képet ízelítőnek. A sor természetesen nem teljes…. de igyekszem időről-időre frissíteni őket!

fotózás

TOVÁBBI KÉPGALÉRIÁKÉRT KATTINTS!

Kismama fotók

A CSODA ITT KEZDŐDIK

Kompozit képek

ÚJ HELYZETBEN

Családi fotók

EZEK VAGTYOK TI
Válogatom a képeket a tegnapi szülinapi fotózásból 🎂👶🏻📸🩵 #szülinap #szülinapifotózás #elsőszülinap
Annyira elvarázsolt ma engem ez a kis szülinapos legény 🩵
A végén még énekelni játszani is volt kedve!

Ki jönne még szülinapos fotózásra?
Mindig nagyon boldog vagyok,  ha szülinapi örömködést tartunk a stúdióban a kis 1 éveseknek. 🎂👶🏻📸
Ma épp egy ilyen eseményre készítem elő a stúdiómat… és azt kell mondjam, hogy nem fázok közben egyáltalán… ☀️🔥viszont azt gondoltam hogy bejelentkezem a készülődés közben és megkérdezem, hogy szerinted 

kislány 🩷 vagy
Kisfiú 🩵
lesz a vendégem? 😉

Kommentben várom a tippeket!
#szülinap #elsőszülinap
Tudtad, hogy már blog cikkeket is találsz nálam? 
Hasznos tippeket, ötleteket osztok meg bennük, melyek jól jönnek, ha pocak vagy babafotózáson gondolkodsz!
Itt meg is találod őket.
https://www.kiddypix.hu/blog/
Kedves Szülők! 😊 Nem tudjátok, hogy mikor is foglaljatok időpontot újszülöttfotózásra?

Az újszülöttfotózás a babák első napjainak megörökítéséről szól, ami egy csodálatos élmény minden család számára. Erre a legjobb időpont a baba életének első 5-14 napja között van. Ebben az időszakban a picik mélyen alszanak, és könnyen helyezhetők különböző aranyos pózokba. A fotózás során megörökítjük az első mosolyokat, az apró kezecskéket és lábacskákat, valamint a babák békés álmát. 🌙✨
Ha szeretnétek megőrizni ezeket a varázslatos pillanatokat, érdemes már a terhesség alatt, a harmadik trimeszterben bejelentkezni, hogy biztosan legyen helyetek a naptáramban. 📅

Várom szeretettel jelentkezéseteket! 💕
 #újszülött #ujszulottfotozas #babafoto #elsőpillanatok #babafotózás #kiddypixphotography
Babát vártok és újszülöttfotózást terveztek? 
Nézd csak, ilyen lehetőségeitek vannak, ha engem kértek fel a fotózásra:

- Alap csomag: a fotózás kb 2 órát tart, és csak a babáról a babzsákon készülnek képek, a csodás babaruháim és kiegészítőim mindegyikéből tudtok választani. A csomag 15 képet tartalmaz, melyeket online galériából tudtok kiválasztani és teljes ill. webes méretben is megkaptok retusálva. 

- Szuper csomag: a fotózás kb 3 óra hosszú, a babáról babzsákon és valamilyen kellékben is készül kép, valamint közös képek is készülnek. A babaruháim és kiegészítőim közül bármelyik használható. 20 képet tartalmaz, melyeket online galériából választhattok ki és teljes ill. webes méretben is megkaptok retusálva.

- Maxi csomag: ugyanaz a menet, mint a Szuper csomagnál, de 25 képet kaptok és ajándékba egy 20x20cm babaalbumot is adok!

 #újszülöttfotózàs #babafotózás #újszülött #ujszulottfotozas #kiddypixphotography
Ajaj, ha babafotós szeretnél lenni, akkor lassan már csak 24 órád van, hogy megszerezd a kedvezményes áron elérhető Babafotózás Mesterkurzusomat!
Holnap éjfélkor bezárom a kapukat, nem lesz egy jó darabig hasonló akcióm!
Ha te is küzdesz azzal, hogy nem tudod hogyan és mit csinálj, ha babafotózásra kérnek fel, akkor ez a Kurzus neked szól! Ne habozz, gyere hadd segítsek neked magabiztos babafotóssá válni!
Jelentkezni a linket a BIOban találod!
Június van, itt a NYÁR! 
Eljött az ideje a kültéri  fotózásoknak! Legyen az pocakfotózás, családi móka a réten vagy nagyobb baba fotózása, keressetek és kérjetek időpontot! 

Júniusban csak 1 hétvégi napom szabad (június 23.) de hétközben még vannak lehetőségek!
Hát sziasztok, még ma is a szerdai este hatása alatt vagyok… 🩷
2 órás webinárt tartottam és szinte mindenki ott volt velem az elejétől a végéig! 🩷Aki nem tudott részt venni a webináron, neki most elhoztam az akkor elhangzott fantasztikus ajánlatomat! 🎉
Nemcsak hogy akárhányszor megnézneted az Online Babafotós Tanfolyamomon belül egy babafotózás minden részletét, a rákészüléstől kezdve, a pózok megvalósításán át, az utómunka titkain keresztül, hanem most még egy 4 alkalmas mentorprogramot is mellétettem, hogy a gyakorlati részen testközelből is részt vehess ill. Te magad is gyakorolhass! 👶🏻📸

Link a BIOban részletekkel! 

Talan pont Veled talalkozom a Mesterkurzuson? 😉
Ha meg nem erzed biztosnak a tudasodat es minden babafotozas elott a frasz kerulget, gyere es hallgasd meg holnap a webinaromat!
Biztosan kapsz hasznos tanacsokat!
Itt tudsz feliratkozni:
Www.subscribepage.io/sikeresujszulottfotozas
Tudtad, hogy már csak 2 nap és Velem lehetsz egy élő tréningen?

Holnapután szerdán 18 órakor lesz a webinárom arról, hogy 

Hogyan tudsz hatékonyan felkészülni az újszülöttfotózásra

Ha a témával kapcsolatban fotósként van kérdésetek, 
írjátok meg nekem 
akár itt kommentben, akár emialben/messengeren, és akkor ezekre a webináron fogok tudni válaszolni! 
#kérdés
#webinár
Ha még nem regisztráltál, itt a link:
https://subscribepage.io/sikeresujszulottfotozas
Hogy miért lettem újszülöttfotós? 🤔
Amikor a fiaim még kicsik voltak, minden pillanatukat meg akartam örökíteni. Az első pillanataikat az életben: az első fürdés, az első alkalom apa mellkasán, az első mosolyuk, a megfordulásuk, az első lépéseik, a kacagásuk – mind-mind olyan csodálatos emlékek, amelyeket soha nem akartam elfelejteni. A kamera mindig a kezem ügyében volt, és minden apró pillanatot megörökítettem. Szinte az első nap óta, amikor a karjaimban tartottam őket, éreztem, hogy ez az, amit csinálnom kell. 
Ez az érzés indított el a pálya felé. Tudtam, hogy így másoknak is segíthetek megőrizni az ő családjuk emlékeit. Az újszülöttfotózás egy olyan lehetőség, amellyel másoknak is boldogságot hozhatok!
És a fotózás nem csak munka számomra, hanem szenvedély. A kattanás hangja, amikor megnyomom a gombot, a kép megjelenése a kijelzőn – mindez olyan boldogságot hozott az életembe, amit szavakkal nehéz lenne kifejezni.
Minden egyes kép mögött egy történet rejtőzik, és én boldogan vagyok, hogy részese lehetek ennek! Amikor az anyukák mosolyognak a képeken, vagy az apukák büszkén mutatják a kisbabájukat – akkor érzem, hogy a szívem a helyén van.
Olyan pillanatokat rögzítek, amelyek örökké megmaradnak, és amelyeket a családok generációkig őriznek majd.
Ezért vagyok újszülöttfotós. Mert a kisbabák és a családok boldogsága az, ami igazán számít. És mert minden egyes kép mögött ott van a szívem, amely boldogan dobog, amikor megörökíthetem a legszebb pillanatokat! ❤️
#ujszulottfotozas
#újszülöttfotózás
#babaképek 
#babafotózás