Skip to main content

Fotóim

A fotózás a szenvedélyem. Különösen, ha a babavárásról vagy az épp megszületett cseppnyi kis élet megörökítéséről van szó.

Olyan pillanatok ezek, melyek nemcsak hogy nem térnek vissza, de oly hamar elillannak, hogy ha nem készülnek róluk képek, ez a csodás időszak könnyen elhalványul, s csak töredékük marad meg az emlékeitekben.

Nézzétek csak, mennyi édes, szívmelengető kép készülhet a picikétekről, nagyobbacskákról és rólatok! Ne hagyjátok feledésbe merülni ezeket az időket!

A KIS CSODA

Újszülött képek

EGY ÚJ ÉLET KEZDETE

Kismama képek

A TI TÖRTÉNETETEK

Családi képek

PICI BABÁK ÚJ HELYEKEN

Kompozit képek

ILYEN NAGY VAGYOK MÁR

Szülinapos képek

Gyakori Kérdések

Mikor foglaljam le a babafotózást?

Érdemes a baba születésére kiírt időpont előtt 2-3 hónappal időpontot egyeztetni velem, hogy amikor megérkezik a baba, ne az utolsó pillanatban kezdjetek el időpontot kérni, mert esetlegesen abban az időszakban már nem foglak tudni elvállalni benneteket 🙁

Mikor is jó a babafotókat elkészíteni?

Véleményem szerint minél közelebb a születéshez! Általában 5-8 napos korukban fotózom a babákat, bár nagy ritkán előfordult, hogy több mint 3 hetesen jöttek hozzám, de a tapasztalatom azt mutatja, hogy minél inkább benne vagyunk az első 2 hétben, annál biztosabb, hogy az áhított, és nálam látott cuki pózokat meg tudjuk valósítani! Ha koraszülött a babád vagy esetleg már több hetes, akkor mindenképpen egyeztessünk telefonon!

Hol fotózom a babákat?

Saját stúdióban készülnek a babaképek. Csak itt, ebben a környezetben tudom nektek garantálni azt a minőségű képet, amit az oldalamon láthattok. A stúdiót úgy alakítottam ki, hogy nektek a legkényelmesebb legyen! Van minden, ami a babád ellátásához szükséges (pelenkázó, popsitörlő, cumisüvegmelegítő, stb), kis kuckó, ahol az etetést nyugalomban teheted, állandó fényviszony, hogy a képek minősége mindig szuper legyen, és nem utolsó sorban rengeteg gyönyörű kellék, kiegészítő, amiből mind mind válogathatsz kedvedre!

Hogyan zajlik egy babafotózás?

Ez a kiválaszott csomagtól és az elképzelésetektől is függ. Általában 3-4 órával számoljatok, de ennek nagy részében altatás, etetés zajlik 🙂 Minden fotózás előtt küldök egy részletes tájékoztatót, amiben alaposan leírtam nektek, hogy mivel hogyan készülhettek fel rá, mi történik közben és utána.

Mik azok a kompozit képek?

Kompozit képnek hívjuk azt a fotót, amit utomunkával 2 képből szerkesztünk össze. Készül egy fotó a babáról és ezt a képet helyezem el egy általatok kiválasztott másik képre, ami különféle varázslatos dolgokat tartalmazhat (pl. tollpihén fekszik majd a baba vagy a Földet öleli át, esetleg virágözönben alszik, stb)

Hogy kapom meg a képeket?

A fotózás során készült képeket leválogatom, igazítom, egységesítem és egy online, jelszóval védett galériába töltöm fel. Innen ti tudjátok kiválasztani a nektek tetszőket! Én ezeket a kiválasztott képeket utómunkázom, és miután elkészültem velük, szintén egy online galériából 2 hétig tudjátok őket elérni és letölteni. Nyers képeket semmilyen formában nem adok át, csakis tökéletesen utómunkázott képeket kaptok!

Mikor érdemes kismamafotózásra jönni?

A kismamaképek elkészítése akkor az igazi, ha már úgymond kicsit látványosabb a pocak. A méret egyénenként eltérő, így inkább te látod, hogy mikor a legideálisabb a méret! Az biztos, hogy ne az utolsó pillanatokra hagyd, mert olyankor már nagyon fáradékony lehetsz! Tapasztalatom szerint a 28-34 hét körül a legkényelmesebb.

Mivel készüljek a kismamafotózásra?

Ez nagyban függ a megálmodott stílustól, az időjárástól, a helyszíntől. Nagy általánosságban elmondható, hogy a farmer fehér trikó, fekete ruha, bézs és fekete fehérnemű mindig jól jön. Minden egyebet szeretem inkább átbeszélni veletek telefonon! Javasolni szoktam a fotózás időpontja előtt pár nappal egy kozmetikus, fodrász beiktatását. Sminkest külön kérésre és plusz költség ellenében én is tudok neked intézni aznapra, de ilyenkor a fotózás ideje is hosszabb lesz.

Hogy zajlik egy szülinapi fotózás?

1. és 2. szülinapos fotózásokat általában a stúdiómban tartok. 2 háttér előtt készülnek képek, egy normál ruhás és egy ünneplős, tortamaszatolós. Illetve ez után lehetőség van egy pár pancsikolós kép elkészítésére is! Végig a kis ünnepelt a főnök 🙂 de tapasztalatom szerint 1 óra alatt mindennel is végzünk, mert nem köti le a figyelmüket semmi túl hosszú ideig.

Mi történik betegség esetén?

A legfontosabb, hogy mindenki jól legyen! Ezért, ha bármelyikőtök nem érzi jól magát, akkor újratervezünk, és találunk másik időpontot! Ez rám is vonatkozik (bár nem szoktam beteg lenni hál isten) így ha én vagyok rosszul, akkor nem kockáztatunk, áttervezzük a fotózást!

Kell-e hozzak ruhácskát a babafotózásra?

Semmivel nem kell készüljetek, mindenféle cuki kellékem a rendelkezésetekre áll!