Skip to main content
A LÁNY A KAMERA MÖGÖTT

Hello, Judit vagyok

Hogy egy kicsit jobban megismerhessetek, mielőtt személyesen is találkozunk, hadd mondjak el 1-2 dolgot magamról:

Két édes-aranyos okos fiú anyukája és egy fantasztikus férfi felesége vagyok, aki nélkül nem lehetnék fotós!

Igazi kávé mániás vagyok, szeretem a tenger illatát, szeretek főzni, finomakat enni, igyekszem minél többet a barátainkkal lenni, szeretem a sorozatokat, min. kétszer sportolok egy héten, minden este hálanaplót vezetek, hogy végiggondolva a napomat, tudatosítsam, hogy az a nap sem telt el hiábavalóan! Ez után pedig mindig olvasok is, de csak egy kicsit, mert pillanatok alatt el is alszom!

Ja, és van egy nyuszim is, Bogyó, aki tulajdonképpen cica-nyúl, mert csak akkor lehet megsimogatni, ha ő is úgy gondolja…. 😉

A MUNKÁM A SZENVEDÉLYEM

Boldog vagyok, hogy olyan munkám van, amely során csodás mosolyokkal, örömkönnyekkel, bensőséges pillanatokkal találkozom, no meg, hogy egy kicsit én is részese lehetek a ti boldogságotoknak! Hihetetlenül jó érzés, ha visszatérő családokkal dolgozhatok újra! Az életetek 1-1 fontos mérföldkövének megörökítése, a boldogságotok fotókon visszaadása csodás feladat, s ha engem kértek fel újra meg újra, nagyon hálás vagyok érte!

Alapvetően a saját stúdiómban dolgozom, de örömmel megvalósítom az elképzeléseiteket akár külső helyszínen, akár másik stúdióban szeretnétek fotózni!

Akár a babavárás, akár az éppen világra érkező élet vagy az első napok csodája az, amit szeretnétek nem csak a szívetekben megőrizni, keressetek bátran, hogy valami maradandó csodát, egy különleges fotósorozatot alkothassunk együtt!

BABASTÚDIÓ

Üdvözöllek a kis stúdiómban!

Szeretném nektek megmutatni, hogy milyen csodahelyen készülnek itt nálam, a stúdiómban, a képek rólatok, a babátokról, kiscsaládotokról.

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE A STÚDIÓMRÓL

Üdv a stúdiómban!

Amikor megérkeztek hozzám, itt, ebben a kis fogadóhelyiségben tudtok lepakolni és itt találkoztok először velem és  a munkáimmal is.

Helyezd magad kényelembe!

Minden, amire a babátoknak és nektek szüksége van a kényelmes ellazuláshoz, itt, ebben a kis pihenő sarokban megtalálható (pelenkázó és az ehhez szükséges kellékek kényelmes szófa, hangulatfény, kisasztal).

Ahol a csodák születnek!

És íme a varázshely! Itt készülnek a csodaképek a babátokról, rólatok, tesókról, közösen, mindenhogy IS!

S itt van a rengeteg csodaszép kellékem, a kisruháim, a kiegészítők és mindaz a sok szépség, amik az emlékek elkészítéséhez kellhetnek.