Skip to main content
családi fotózás

Családi fotózás

Az idő nagyon gyorsan elszáll… Épp ezért minden közös családi pillanat, élmény, nagyon fontos és értékes! Örökítsd meg emlékeidet egy családi fotózás keretében!

fotózás

TOVÁBBI KÉPGALÉRIÁKÉRT KATTINTS!

Kismama fotók

A CSODA ITT KEZDŐDIK

Kompozit képek

ÚJ HELYZETBEN

Újszülött fotók

MEGÉRKEZTEM A VILÁGRA
Válogatom a képeket a tegnapi szülinapi fotózásból 🎂👶🏻📸🩵 #szülinap #szülinapifotózás #elsőszülinap
Annyira elvarázsolt ma engem ez a kis szülinapos legény 🩵
A végén még énekelni játszani is volt kedve!

Ki jönne még szülinapos fotózásra?
Mindig nagyon boldog vagyok,  ha szülinapi örömködést tartunk a stúdióban a kis 1 éveseknek. 🎂👶🏻📸
Ma épp egy ilyen eseményre készítem elő a stúdiómat… és azt kell mondjam, hogy nem fázok közben egyáltalán… ☀️🔥viszont azt gondoltam hogy bejelentkezem a készülődés közben és megkérdezem, hogy szerinted 

kislány 🩷 vagy
Kisfiú 🩵
lesz a vendégem? 😉

Kommentben várom a tippeket!
#szülinap #elsőszülinap
Tudtad, hogy már blog cikkeket is találsz nálam? 
Hasznos tippeket, ötleteket osztok meg bennük, melyek jól jönnek, ha pocak vagy babafotózáson gondolkodsz!
Itt meg is találod őket.
https://www.kiddypix.hu/blog/
Kedves Szülők! 😊 Nem tudjátok, hogy mikor is foglaljatok időpontot újszülöttfotózásra?

Az újszülöttfotózás a babák első napjainak megörökítéséről szól, ami egy csodálatos élmény minden család számára. Erre a legjobb időpont a baba életének első 5-14 napja között van. Ebben az időszakban a picik mélyen alszanak, és könnyen helyezhetők különböző aranyos pózokba. A fotózás során megörökítjük az első mosolyokat, az apró kezecskéket és lábacskákat, valamint a babák békés álmát. 🌙✨
Ha szeretnétek megőrizni ezeket a varázslatos pillanatokat, érdemes már a terhesség alatt, a harmadik trimeszterben bejelentkezni, hogy biztosan legyen helyetek a naptáramban. 📅

Várom szeretettel jelentkezéseteket! 💕
 #újszülött #ujszulottfotozas #babafoto #elsőpillanatok #babafotózás #kiddypixphotography
Babát vártok és újszülöttfotózást terveztek? 
Nézd csak, ilyen lehetőségeitek vannak, ha engem kértek fel a fotózásra:

- Alap csomag: a fotózás kb 2 órát tart, és csak a babáról a babzsákon készülnek képek, a csodás babaruháim és kiegészítőim mindegyikéből tudtok választani. A csomag 15 képet tartalmaz, melyeket online galériából tudtok kiválasztani és teljes ill. webes méretben is megkaptok retusálva. 

- Szuper csomag: a fotózás kb 3 óra hosszú, a babáról babzsákon és valamilyen kellékben is készül kép, valamint közös képek is készülnek. A babaruháim és kiegészítőim közül bármelyik használható. 20 képet tartalmaz, melyeket online galériából választhattok ki és teljes ill. webes méretben is megkaptok retusálva.

- Maxi csomag: ugyanaz a menet, mint a Szuper csomagnál, de 25 képet kaptok és ajándékba egy 20x20cm babaalbumot is adok!

 #újszülöttfotózàs #babafotózás #újszülött #ujszulottfotozas #kiddypixphotography
Ajaj, ha babafotós szeretnél lenni, akkor lassan már csak 24 órád van, hogy megszerezd a kedvezményes áron elérhető Babafotózás Mesterkurzusomat!
Holnap éjfélkor bezárom a kapukat, nem lesz egy jó darabig hasonló akcióm!
Ha te is küzdesz azzal, hogy nem tudod hogyan és mit csinálj, ha babafotózásra kérnek fel, akkor ez a Kurzus neked szól! Ne habozz, gyere hadd segítsek neked magabiztos babafotóssá válni!
Jelentkezni a linket a BIOban találod!
Június van, itt a NYÁR! 
Eljött az ideje a kültéri  fotózásoknak! Legyen az pocakfotózás, családi móka a réten vagy nagyobb baba fotózása, keressetek és kérjetek időpontot! 

Júniusban csak 1 hétvégi napom szabad (június 23.) de hétközben még vannak lehetőségek!
Hát sziasztok, még ma is a szerdai este hatása alatt vagyok… 🩷
2 órás webinárt tartottam és szinte mindenki ott volt velem az elejétől a végéig! 🩷Aki nem tudott részt venni a webináron, neki most elhoztam az akkor elhangzott fantasztikus ajánlatomat! 🎉
Nemcsak hogy akárhányszor megnézneted az Online Babafotós Tanfolyamomon belül egy babafotózás minden részletét, a rákészüléstől kezdve, a pózok megvalósításán át, az utómunka titkain keresztül, hanem most még egy 4 alkalmas mentorprogramot is mellétettem, hogy a gyakorlati részen testközelből is részt vehess ill. Te magad is gyakorolhass! 👶🏻📸

Link a BIOban részletekkel! 

Talan pont Veled talalkozom a Mesterkurzuson? 😉
Ha meg nem erzed biztosnak a tudasodat es minden babafotozas elott a frasz kerulget, gyere es hallgasd meg holnap a webinaromat!
Biztosan kapsz hasznos tanacsokat!
Itt tudsz feliratkozni:
Www.subscribepage.io/sikeresujszulottfotozas
Tudtad, hogy már csak 2 nap és Velem lehetsz egy élő tréningen?

Holnapután szerdán 18 órakor lesz a webinárom arról, hogy 

Hogyan tudsz hatékonyan felkészülni az újszülöttfotózásra

Ha a témával kapcsolatban fotósként van kérdésetek, 
írjátok meg nekem 
akár itt kommentben, akár emialben/messengeren, és akkor ezekre a webináron fogok tudni válaszolni! 
#kérdés
#webinár
Ha még nem regisztráltál, itt a link:
https://subscribepage.io/sikeresujszulottfotozas
Hogy miért lettem újszülöttfotós? 🤔
Amikor a fiaim még kicsik voltak, minden pillanatukat meg akartam örökíteni. Az első pillanataikat az életben: az első fürdés, az első alkalom apa mellkasán, az első mosolyuk, a megfordulásuk, az első lépéseik, a kacagásuk – mind-mind olyan csodálatos emlékek, amelyeket soha nem akartam elfelejteni. A kamera mindig a kezem ügyében volt, és minden apró pillanatot megörökítettem. Szinte az első nap óta, amikor a karjaimban tartottam őket, éreztem, hogy ez az, amit csinálnom kell. 
Ez az érzés indított el a pálya felé. Tudtam, hogy így másoknak is segíthetek megőrizni az ő családjuk emlékeit. Az újszülöttfotózás egy olyan lehetőség, amellyel másoknak is boldogságot hozhatok!
És a fotózás nem csak munka számomra, hanem szenvedély. A kattanás hangja, amikor megnyomom a gombot, a kép megjelenése a kijelzőn – mindez olyan boldogságot hozott az életembe, amit szavakkal nehéz lenne kifejezni.
Minden egyes kép mögött egy történet rejtőzik, és én boldogan vagyok, hogy részese lehetek ennek! Amikor az anyukák mosolyognak a képeken, vagy az apukák büszkén mutatják a kisbabájukat – akkor érzem, hogy a szívem a helyén van.
Olyan pillanatokat rögzítek, amelyek örökké megmaradnak, és amelyeket a családok generációkig őriznek majd.
Ezért vagyok újszülöttfotós. Mert a kisbabák és a családok boldogsága az, ami igazán számít. És mert minden egyes kép mögött ott van a szívem, amely boldogan dobog, amikor megörökíthetem a legszebb pillanatokat! ❤️
#ujszulottfotozas
#újszülöttfotózás
#babaképek 
#babafotózás