Skip to main content

Örökítsd meg életed legcsodálatosabb pillanatait!

Professzionális fotózás, ahol a családod és szeretteid állnak a figyelem középpontjában
NÉZD MEG A MUNKÁIMAT
Újszülött fotózás

Szia, üdv itt a Kiddypixnél!

Profi fotósként évtizedes tapasztalattal rendelkezem, különösen a családi fotózás területén. Az újszülöttektől a születésnapokig, az izgatott várakozástól az örömteli tortaevésig, ott leszek, hogy ezeket a csodálatos családi pillanatokat megörökítsem.

Igyekeztem átlátható és könnyen megérthető rendszerbe foglalni Nektek a szükséges információkat és képeket, akár leendő ügyfelemként, akár tanulni vágyóként néztek szét nálam. Különböző galériákat, csomagvariációkat és tematikus oktatásokat találhattok a menüpontok között.

Ha további információra van szükségetek, akár emailben, akár telefonon, vagy az itt található kontakt lapon is el tudtok érni!

Munkáimat pedig nem csak itt láthatod, bátran likeoljátok a Facebook oldalamat vagy kövessetek az Instagramon, illetve a linktr.ee oldalamon egyéb információkat is találhattok!

Profi fotós szolgáltatásaim, képgalériák

A művészi beállítások és fotózási technikák egyvelegét használva lenyűgöző, érzelemdús képeket készítek, amelyek többet mondanak, adnak, minthogy csak egyszerűen dokumentálják ezeket a felejthetetlen pillanatokat. Mélységgel, melegséggel és hitelességgel mesélnek el egy-egy történetet – a Ti történeteteket. Ezek nem csak fotók, hanem időtálló emléktárgyak, amelyeket hosszú évekig nagy becsben fogtok tartani, legyen szó akár családi képekről, kismama fotókról, babafotózásról, vagy szülinapi képekről.

Hiszem, hogy jó álmok vezetnek jó fotókhoz

WAYNE F. MILLER

Gyakori Kérdések

Mikor foglaljam le a babafotózást?

Mikor is jó a babafotókat elkészíteni?

Hol fotózom a babákat?

Hogyan zajlik egy babafotózás?

Mik azok a kompozit képek?

Hogyan kapom meg a képeket?

Mikor érdemes kismama fotózásra jönni?

Mivel készüljek a kismama fotózásra?

Hogyan zajlik egy szülinapi fotózás?

Mi történik betegség esetén?

Kell-e hozzak ruhácskát a babafotózásra?

Tudtad, hogy újszülöttfotózásra (ha pózoltatós képeket szeretnél) a baba első 2 hetében érdemes időpontot foglalnod hozzám? 

Na de hogyan készülhetsz fel a fotózásra te és a babád❓ Hoztam pár tippet ⬇️

📌 a babát a stúdióba érkezve érdemes megetetni még a fotózás előtt

📌olyan rugdalózót adjatok a babára, ami patentos, hogy ne kelljen a fején áthúzni a ruhát

📌 a pelust ne húzzátok szorosra és hozzatok sok pelenkát, mert ha többször eszik, több pelus is kell

📌 ha tápszeres baba, akkor több cumisüveget is hozzatok, illetve az egész zacskó tápszert, mert lehet, hogy többször is megéhezik majd

📌 mindenképp legyen nálatok cumi, még ha nem is szeretnétek hogy később cumizzon, nem ezen az egy alkalmon fog rászokni, azonban a fotózás idejét jelentősen lerövidíti, ha a cumi segít visszanyugtatni a babát 1-1 póznál

📌magatoknak egyszínű, felirat és nagy mintáktól mentes ruhákkal készüljetek

És még sok sok hasznos tanáccsal is ellátlak benneteket ha hozzám jelentkeztek be, mert kaptok egy komplett útmutatót, amiben minden fontos dolgot megemlítek! 
De természetesen, ha kérdésetek lenne a megkapott anyag kapcsán, nagy szeretettel válaszolok! 
Legyen ez a fotózás valóban örök élmény számotokra! 👶📸🥰

Várom jelentkezéseteket!👇
10 milliószoros nap van! Te mit teremtsz ma? Vagy hagyod, hogy segítsek a fejlődésedben? #10milliószorosnap #teremtés #értékadás
Babafotózás Lámával #hogyankészült #babafotózás #ujszulott #viccesvideó
Válogatom a képeket a tegnapi szülinapi fotózásból 🎂👶🏻📸🩵 #szülinap #szülinapifotózás #elsőszülinap
Annyira elvarázsolt ma engem ez a kis szülinapos legény 🩵
A végén még énekelni játszani is volt kedve!

Ki jönne még szülinapos fotózásra?
Mindig nagyon boldog vagyok,  ha szülinapi örömködést tartunk a stúdióban a kis 1 éveseknek. 🎂👶🏻📸
Ma épp egy ilyen eseményre készítem elő a stúdiómat… és azt kell mondjam, hogy nem fázok közben egyáltalán… ☀️🔥viszont azt gondoltam hogy bejelentkezem a készülődés közben és megkérdezem, hogy szerinted 

kislány 🩷 vagy
Kisfiú 🩵
lesz a vendégem? 😉

Kommentben várom a tippeket!
#szülinap #elsőszülinap
Tudtad, hogy már blog cikkeket is találsz nálam? 
Hasznos tippeket, ötleteket osztok meg bennük, melyek jól jönnek, ha pocak vagy babafotózáson gondolkodsz!
Itt meg is találod őket.
https://www.kiddypix.hu/blog/
Kedves Szülők! 😊 Nem tudjátok, hogy mikor is foglaljatok időpontot újszülöttfotózásra?

Az újszülöttfotózás a babák első napjainak megörökítéséről szól, ami egy csodálatos élmény minden család számára. Erre a legjobb időpont a baba életének első 5-14 napja között van. Ebben az időszakban a picik mélyen alszanak, és könnyen helyezhetők különböző aranyos pózokba. A fotózás során megörökítjük az első mosolyokat, az apró kezecskéket és lábacskákat, valamint a babák békés álmát. 🌙✨
Ha szeretnétek megőrizni ezeket a varázslatos pillanatokat, érdemes már a terhesség alatt, a harmadik trimeszterben bejelentkezni, hogy biztosan legyen helyetek a naptáramban. 📅

Várom szeretettel jelentkezéseteket! 💕
 #újszülött #ujszulottfotozas #babafoto #elsőpillanatok #babafotózás #kiddypixphotography
Babát vártok és újszülöttfotózást terveztek? 
Nézd csak, ilyen lehetőségeitek vannak, ha engem kértek fel a fotózásra:

- Alap csomag: a fotózás kb 2 órát tart, és csak a babáról a babzsákon készülnek képek, a csodás babaruháim és kiegészítőim mindegyikéből tudtok választani. A csomag 15 képet tartalmaz, melyeket online galériából tudtok kiválasztani és teljes ill. webes méretben is megkaptok retusálva. 

- Szuper csomag: a fotózás kb 3 óra hosszú, a babáról babzsákon és valamilyen kellékben is készül kép, valamint közös képek is készülnek. A babaruháim és kiegészítőim közül bármelyik használható. 20 képet tartalmaz, melyeket online galériából választhattok ki és teljes ill. webes méretben is megkaptok retusálva.

- Maxi csomag: ugyanaz a menet, mint a Szuper csomagnál, de 25 képet kaptok és ajándékba egy 20x20cm babaalbumot is adok!

 #újszülöttfotózàs #babafotózás #újszülött #ujszulottfotozas #kiddypixphotography
Ajaj, ha babafotós szeretnél lenni, akkor lassan már csak 24 órád van, hogy megszerezd a kedvezményes áron elérhető Babafotózás Mesterkurzusomat!
Holnap éjfélkor bezárom a kapukat, nem lesz egy jó darabig hasonló akcióm!
Ha te is küzdesz azzal, hogy nem tudod hogyan és mit csinálj, ha babafotózásra kérnek fel, akkor ez a Kurzus neked szól! Ne habozz, gyere hadd segítsek neked magabiztos babafotóssá válni!
Jelentkezni a linket a BIOban találod!
Június van, itt a NYÁR! 
Eljött az ideje a kültéri  fotózásoknak! Legyen az pocakfotózás, családi móka a réten vagy nagyobb baba fotózása, keressetek és kérjetek időpontot! 

Júniusban csak 1 hétvégi napom szabad (június 23.) de hétközben még vannak lehetőségek!
Hát sziasztok, még ma is a szerdai este hatása alatt vagyok… 🩷
2 órás webinárt tartottam és szinte mindenki ott volt velem az elejétől a végéig! 🩷Aki nem tudott részt venni a webináron, neki most elhoztam az akkor elhangzott fantasztikus ajánlatomat! 🎉
Nemcsak hogy akárhányszor megnézneted az Online Babafotós Tanfolyamomon belül egy babafotózás minden részletét, a rákészüléstől kezdve, a pózok megvalósításán át, az utómunka titkain keresztül, hanem most még egy 4 alkalmas mentorprogramot is mellétettem, hogy a gyakorlati részen testközelből is részt vehess ill. Te magad is gyakorolhass! 👶🏻📸

Link a BIOban részletekkel! 

Talan pont Veled talalkozom a Mesterkurzuson? 😉