Skip to main content

Általános szerződési feltételek

 

Jelen Jogi Nyilatkozat kiterjed a https://kiddypix.hu domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére, valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra. A Jogi Nyilatkozat érvényes 2024. január 1-től visszavonásig.
Kósáné Szilasi Judit EV. fenntartja magának a jogot a Jogi Nyilatkozat előzetes bejelentés nélküli és egyoldalú módosítására.

A honlap üzemeltetője

Név: Kósáné SZilasi Judit EV
Cím: 1028 Budapest, Kövidinka u 7.
Képviseli:Kósáné Szilasi Judit
Adószám: 59545730-1-41
Nyilvántartási szám: 57589992
Bankszámlaszám: 10401000-71545056-55481006

Domain regisztrátor és a honlap üzemeltetője: 

Websupport Magyarország Kft.
1119 Budapest,
Fehérvári út 97-99.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
Cégjegyzékszám: 01-09-381419
Adószám: 25138205-2-43
Közösségi adószám: HU25138205
Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út 97-99.

 

A szolgáltatás leírása

Az első babafotózást oktató online tananyag Magyarországon!  

 

Szerzői jogok

A honlap, a honlapon található anyagok, letölthető listák, összefoglalók, a küldött hírlevelek (továbbiakban: Művek) szerzője (továbbiakban: Szerző): Kósáné Szilasi Judit

A termék szerzői jogvédelem alatt áll, jogtulajdonos Kósáné Szilasi Judit. A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó portálokra feltölteni saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni.

Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, továbbértékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértést elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori teljes árának 200 (kettőszáz)-szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.

A Művek teljes szöveges és grafikus tartalma együtt és részleteiben is, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Művekhez tartozó valamennyi jog a Szerző által fenntartott.

A Művek nem módosíthatók, nem dolgozhatók át és nem készíthető belőlük más mű (származékos mű), illetve más művel nem kapcsolhatók össze.

A Művek kereskedelmi, illetve üzleti célú felhasználása a felhasználási formától és módtól függetlenül tilos.

A Művekből idézni csak a szerző és a forrás pontos megjelölésével és a Szerző írásos engedélyével lehet.

A jelen nyilatkozatban írt felhasználási rendelkezéseket megsértők polgári és büntető jogi felelősséggel tartoznak.

 

Az oldal látogatása, a Művek olvasása

A honlap látogatója tudomásul veszi, valamint a honlap és az ott található szolgáltatások használatával, igénybevételével kifejezetten elfogadja, hogy ennek során és ebben a vonatkozásban a látogató Kósáné Szilasi Judit E.V ügyfelének tekintendő akkor is, ha egyébként a társaság által forgalmazott termékeknek, vagy nyújtott szolgáltatásoknak nem vásárlója.
A honlapot mindenki csak saját felelősségére látogathatja.
Változtatás joga és felelősség kizárása
A Művekben található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát Szerző fenntartja. A Szerző nem garantálja, bár törekszik rá, hogy a Művekben naprakész információk szerepeljenek.
A Művekben található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a Szerző tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére. A Művek olvasóinak minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk követendőnek ítélt gondolatok saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e. A Szerző kizár a Művek felhasználásából eredő, mindennemű – különösen a felhasználó által elért eredményből, vagy az elérni kívánt eredmény elmaradásából eredő kockázatokért és következményekért való – felelősséget.

 

Adatgyűjtés

Kósáné Szilasi Judit E.V. tájékoztatja ügyfeleit, hogy a honlap több pontján történik információgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez un. regisztráció szükséges, amely bizonyos személyes adatok megadásával járhat. Kósáné Szilasi Judit EV ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, termék leszállításához, illetve saját és együttműködő partnerei marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. SMS, MMS, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton használja fel.

 

Regisztráció (feliratkozás, leiratkozás)

Feliratkozónak számít az, aki az e-mail címét, illetve más adatát, úgy mint vezetéknév, keresztnév, telefonszám, stb. a honlapon található űrlapok bármelyikén megadja. A honlapon kezdeményezett feliratkozás a Jogi Nyilatkozat automatikus és kifejezett elfogadását jelenti.
A Feliratkozó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím saját, valós és működőképes.
A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármely Feliratkozó feliratkozását visszautasítsa, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül adatbázisából törölje. A Feliratkozó ez ellen panasszal, jogorvoslattal nem élhet.
Feliratkozó kifejezetten hozzájárul a reklám tartalmú üzenetek és küldemények fogadásához a megadott elérhetőségein.
Bármely regisztrációs űrlapon történő feliratkozás, vagy termékrendelés egyben a honlap központi hírlevelére történő feliratkozást is maga után vonja automatikusan. Természetesen minden egyes hírlevélben szerepel a leiratkozási link, amelyre kattintva a regisztráló automatikusan leállíthatja a hírlevelek további kézbesítését.
Nem szerepel leiratkozási link a termékrendelési és a közvetlenül a feliratkozást visszaigazoló rendszer-üzenetekben (ti. ezek egyszeri üzenetek).

 

Adatvédelem

A honlap üzemeltetője minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Feliratkozó személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

Ez alól kivételt képez a Stripe (www.stripe.com) rendszerén keresztül történő bankkártyás fizetés, amikor a megrendelés véglegesítéséhez és a megrendelt termék kifizetéséhez szükséges adatok átkerülnek a Stripe (www.stripe.com) biztonságos rendszerébe. Erről részletes leírás a Vásárlási feltételek részben olvasható.

Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben az info@kiddypix.hu elektronikus címeken keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. 

A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa Kósáné Szilasi Judit EV. Tudomásul veszem, hogy a(z) Kósáné Szilasi Judit EV (1028 Budapest, Kövidinka u 7.) adatkezelő által a(z) kiddypix.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a Stripe (www.stripe.com), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: E-mail cím, számlázási cím adatok, szállítási adatok

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja az alábbi linken tekinthető meg: https://stripe.com/en-hu/legal/privacy-center

 

Linkek

A honlapon és Művekben találhatóak linkek más weboldalakra. 

Kósáné Szilasi Judit EV nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatával, és az ott található információkkal kapcsolatban.

Az Ügyfél saját maga felelős minden linkre kattintásért. Kósáné Szilasi Judit EV kifejezetten elhárít minden felelősséget a károkért, amit a Művekben található linkeken elérhető más honlapok okoznak, vagy okozhatnak az Ügyfélnek.

 

Vásárlás, megrendelés

A honlap bármely megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb lenyomásával a Megrendelőt fizetési kötelezettség terheli. A honlapon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Utánvétes fizetési mód esetén a megrendelés véglegesítése után Kósáné Szilasi Judit EV automatikusan postázza a Megrendelőnek a terméket, amit a Megrendelő köteles átvenni és kifizetni a posta képviselőjének, vagy futárnak. Amennyiben a Megrendelő bármely okból nem veszi át és/vagy nem fizeti ki a megrendelt termék díját, a visszaküldési-, és adminisztrációs költségekre 4.000 Ft-ot számolunk fel, melyet a Megrendelő köteles kifizetni. Ennek érdekében Kósáné Szilasi Judit EV 8 napos határidővel átutalásos számlát állít ki és küld el ajánlva a Megrendelőnek.

Kósáné Szilasi Judit EV fenntartja magának a jogot, hogy egyes megrendeléseket indoklás nélkül, pl. versenyérdek-ütközés miatt elutasítson. Ezzel szemben a megrendelő panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

A Megrendelő a megrendelési űrlap oldalán lévő összes információt és feltételt a megrendelési űrlapon található megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb megnyomásával önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismeri el.

 

Termék megrendelési feltételek

 

Végfelhasználói szerződés

A kiválasztott termékek megrendelését követően Email-ben értesítünk arról, hogy cégünk a megrendelésedet fogadta. A szerződést a rendelés leadásával Kósáné Szilasi Judit EV-vel kötöd (székhely címe: 1028 Budapest, Kövidinka u 7. Adószám: 59545730-1-41  nyilvántartási szám:  57589992)

A honlapon feltüntetett árak bruttó árak, alanyi mentesség miatt ÁFA-t nem tartalmaz.

A megrendelés után a számlát a teljes összegről 4-8 munkanapon belül postai, vagy elektronikus úton e-mailben küldjük. A kiddypix.hu honlap-rendszer bármely megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terheli.

 

Vásárlási útmutató

A kiddypix.hu honlap oldalain lehetőség van online tananyagok, un. infótermékek megvásárlására.
A megrendelések a honlap értékesítési oldalaiba integrált megrendelő űrlapokon történnek.

Vásárlás folyamata (megrendelés, teljesítés feltétele)

A Felhasználó elküldi megrendelését a honlapon található bármely űrlapon keresztül. A Szolgáltató 48 órán belül e-mailen megküldi a Megrendelő részére a visszaigazolást, mely tartalmazza a fizetési feltételeket, melyet a Megrendelő önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismer el. A termék, szolgáltatás árának kiegyenlítését követően 72 órán belül a Szolgáltató e-mailben megküldi a Megrendelő részére a megrendelt termék hozzáférésének linkjét, ha szükséges, jelszavát, vagy egyéb információkat a termékről. Amennyiben a Megrendelő nem tesz eleget fizetési kötelezettségének a Szolgáltató megtagadja a megrendelés teljesítését.

 

Fizetési feltételek

A kiddypix.hu honlapon az alábbi fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

Stripe rendszerén keresztül történő bankártyás fizetés
Bankkártya adataihoz mi nem férünk hozzá, nem tároljuk és nem is élünk vissza velük.

 

Az elállás joga

Online tananyag vásárlása esetén 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Ezt követően nem áll módunkban pénzt visszatéríteni. Visszatérítés esetén a tranzakció költségét minden esetben a vásárló fizeti meg, mely a termék árának 2%-a. 

 

Garanciák és akciók

Kósáné Szilasi Judit EV fenntartja magának a jogot, hogy időről időre az általa forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra árengedményt vagy más akciót, kedvezményt biztosítson.
A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók, és visszamenőleg nem érvényesek.
A megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa megvásárolt termék esetleges jövőbeni akciója esetén számára kompenzáció, egyéb juttatás, kedvezmény nem jár.
A megrendelő az aktuális feltételekkel vásárolja meg az adott terméket, szolgáltatást.
A termékekre – egyes esetektől eltekintve – nem vonatkozik garancia. A 14 napos elállási határidő után terméket nem vásárolunk vissza, befizetett összeget nem térítünk vissza.
Amely termékre – ettől eltérően – garancia vonatkozik, az adott garancia feltételei a rendelési űrlapot tartalmazó honlapon vannak részletezve.
Kósáné Szilasi Judit EV t fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben ügyfeleinek ajándékba adjon terméket, vagy szolgáltatást. Az ügyfelek, megrendelők nem élhetnek panasszal, jogorvoslattal, vagy pénz-visszatérítési kérelemmel olyan esetben, ha olyan terméket, szolgáltatást kapnak ajándékba, melyet előzőleg már megvásároltak.
Az ajándékok nem válthatók pénzre.

Záró rendelkezések

A szerződő felek rögzítik, hogy a jelen szerződést átolvasást és értelmezést követően, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, elfogadnak és magukra nézve kötelező érvényűnek ismernek el.

Kósáné Szilasi Judit EV