Skip to main content

Fotós tanfolyamok

Folytasd a tanulást vagy iratkozz be egy új tanfolyamomra!

Ft20,000


Mini babafotós tanfolyam

Az 👶 újszülöttfotózás egy olyan része a 📸 fotózásnak, ahol az egyik legnagyobb 🏆 elismerést kapod a munkádért: boldog 😊 mosolyokat, örömkönnyeket. De azzal is legyél tisztában, hogy a felelősséged is a legnagyobb, hiszen egy csöppnyi új életet helyeznek a 🤱 kezedbe… hogy megörökítsd az első pillanatait. Éppen ezért ☝️ fontos, hogy az alapvető szabályokat betartsd, csak így lehetsz sikeres babafotós! Ebben a mini kurzusban megtanítom neked a legszükségesebb alapokat.Ft89,900


Babafotós tanfolyam

Ebben a kurzusban bemutatom neked 👣 lépésről-lépésre, hogy miként tudsz felkészülni egy 👶 újszülött baba fotózására, onnan kezdve, hogy hogyan kommunikálj a szülőkkel, miként rendezd be a helyszínt, milyen alapkellékekre van szükséged, egészen odáig, hogy megmutatok 4 pózt és hogy hogyan 📸 fotózd a babát ezekben a különböző helyzetekben.
Olyan fotósoknak ajánlom ezt a kurzust, akik már ismerik és tudják is használni a 📷 kamerájukat és szeretnék megtanulni, hogyan is fotózzanak 👶 újszülött babát biztonsággal, helyesen és könnyedén.