Skip to main content

Életed legszebb és legizgalmasabb fotózása áll előtted: a Te kreatív kismama fotózásod! Szilasi Judit vagyok, a Kiddypix “anyukája” és most egy olyan világba kalauzollak el, amelyben minden a szíved alatt hordozott kis csodáról és rólad szól egy kismama fotózás keretében!

A fotósok feladata, hogy örök emléket állítsanak egy pillanatnak, elcsípve az élet egyetlen képkockányi villanását. A kismama fotósok és kisbaba fotósok feladata viszont az, hogy a mesés pillanatok mellett érzelmeket zárjanak képekbe, amelyeket évekkel később felidézhetsz. A célom, hogy minden fotóm édes emlékeket szabadítson fel a lelkedben és a kismama fotózásod albumát lapozgatva varázslatos érzés ragadjon magával.

Ahhoz, hogy ez az élmény a tiéd legyen, szükséged lehet pár tippemre – mint tapasztalt kismama fotóséra – hogy felkészülten állj a fényképezőm elé. Most megosztom veled azokat a titkokat, amelyektől tökéletes lehet kreatív kismama fotózásod!

Készülj fel fizikailag és mentálisan a kismama fotózásra!

Ne felejtsd el, hogy a kismama fotózás egy hosszabb folyamat lehet, és energiát igényelhet. Bármilyen izgatott is vagy, pihend ki magad előtte, ne érkezz éhesen, és gondoskodj a hidratáltságról is. Fontos, hogy mentálisan is felkészült legyél a fotózásra, mert biztos, hogy lesznek pillanatok, amikor előtörnek belőled olyan érzelmek, amelyeket lehet még nem is ismersz. Ne szorongj és ne idegeskedj, inkább engedd meg magadnak ennek a különleges pár órának az élvezetét!

kismama fotózás arany pocak

A várandóssággal megváltozik a tested és lehet, hogy nem vagy kibékülve önmagaddal. Kérlek, hidd el nekem, hogy a kismamákat kivétel nélkül körüllengi egy szavakkal leírhatatlan báj, ami minden jóérzésű embernek mosolyt csal az arcára. Teljesen mindegy, hogy milyenek a testi adottságaid, én csak az anyai test teremtő erejét látom a fényképezőmön keresztül és hidd el, hogy ezt a csodát a számodra legelőnyösebb szögből fogom megmutatni. Állj büszkén és bátran a kamera elé!

Engedd, hogy az érzelmek vezessenek a várandós fotózáson!

A kismama fotózás egyik legfontosabb része az érzelmek megjelenítése a képeken. Ne félj megmutatni az örömöt, a szeretetet és a boldogságot, amelyet a terhesség és az új élet érkezése hozott az életedbe. Engedd, hogy az érzelmek vezessenek és hagyd, hogy én a természetesség és spontaneitás jegyében zárjam kincset érő képekbe az érzelmeidet.

Ne gondolkozz Pinterest képekben, csak add át magad a saját érzéseidnek! Lehetsz egy lágyan mosolygó bűbáj, a csinos pocakoddal büszkén feszítő díva, egy anyai őserővel átitatott nő, sőt akár egy bohókásan mosolygó kismama is, aki élete legnagyobb kalandjaként fogja fel áldott állapotát. Csak az számít, hogy visszaadjuk azt az életérzést, ami téged átjár az anyává válás útján.

Kismama fotózás Budapesten! – A tökéletes helyszínválasztás

A fotózás helyszínének és stílusának kiválasztása nagyon fontos lépés. Fontold meg, hogy milyen környezetben érzed magad a legkényelmesebben és milyen stílusban szeretnéd, hogy az elkészült képek megszülessenek. A kismama fotózás Budapesten remek lehetőségeket rejteget számodra, mert fővárosunk ezernyi szabadtéri és beltéri izgalmat kínál.

kismama fotózás tippek

Ha szeretnél természetközeli helyet választani, akkor remek helyszín egy kis park, sziget, vagy liget a városban, de akár nevezetességeink, vagy Budapest látványosságai is pompásan passzolhatnak egy-egy kismama stílusához. A város megannyi színvonalas stúdióval vár, ahol más-más design fogad, de remek helyszín lehet egy selfie múzeum, vagy a manapság divatos fénymúzeumok is. A Kiddypix segítségével biztos lehetsz benne, hogy az elkészült képek tökéletesen tükrözik majd a személyiséged és stílusod, mert közösen megtaláljuk a hozzád illő kismama fotózás helyszínt.

Gondoskodj a megfelelő ruházatról és kiegészítőkről!

A ruhaválasztás kulcsfontosságú a kismama fotózás során. Válassz olyan ruhákat, amelyek kiemelik a terhességed szépségét és kényelmesek is egyben. Ne félj kísérletezni különböző ruhadarabokkal és kiegészítőkkel, hogy egyedi és kreatív megjelenést érj el. Én jó szívvel segítek abban, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb ruhákat és kellékeket, hogy tökéletesen mutass és tökéletesen is érezd magad.

Válassz jó kismama fotóst!

Minden esetben úgy válassz fotóst, hogy tudj azonosulni a személyével és a munkájával. A Kiddypix kismama fotózás során én minden igényedre odafigyelek és talán ez a legfontosabb választási szempont, ami mellettem szól. Csak úgy tudok emlékezetes pillanatokat megörökíteni, ha mindent megteszek érte, hogy valóban emlékezetes legyen az a pillanat.

Lépj be a Kiddypix kismama fotózás világába, ahol megmutathatod a benned rejlő csodát és az anyai test teremtő erejét, varázslatos képekbe zárva. Készítsünk olyan fotókat, amelyek nemcsak egy-egy képet jelentenek majd a családi albumban, hanem életed legszebb korszakát örökítik meg, emléket állítva annak a különleges érzésnek, amely áldott állapotban körüllengett!