Skip to main content

Az újszülött fotózás különleges élmény, amely életre szóló emlékeket nyújt. Azonban nem mindig könnyű eldönteni, hogy milyen stílusú fotózást válasszunk, hiszen bármennyire is bájos karakter egy újszülött, még nem alakult ki a kis egyénisége. Ebben a cikkben segítek neked kiválasztani az újszülött fotózás stílusát, amely a legjobban illik hozzád és a babádhoz.

Letisztult stílus

Neked ajánlom a letisztult stílusú újszülött fotózást, ha…

A letisztult stílus időtlen eleganciája jellemző rád. Ezzel a világgal nagyon sokan tudnak azonosulni. Ez a képvilág minimalista megközelítést alkalmaz, semleges színekkel és egyszerű hátterekkel. Hatalmas előnye, hogy a fókusz teljes mértékben a babán van és rajta is marad, nem beszélve arról, hogy a képek finom, harmonikus hangulatot árasztanak. Ha kicsit szerényebb, visszafogottabb és a természetes dolgokat kedvelő család vagytok, akkor biztos, hogy ebben a stílusban nézegetnéd szívesen a gyermekedről készült fotóimat.

Így készülj fel egy letisztult stílusú babafotózásra

 1. Válassz semleges színeket: A fehér, bézs és pasztell árnyalatok tökéletesek a letisztult stílushoz.
 2. Használjunk természetes fényeket: Az ablakból beáramló lágy fények kiemelik a baba csodás kis vonásait. Én stúdió fényekkel is ezt a kellemes atmoszférát fogom adni a képeknek.
 3. Egyszerű kellékek: Egy puha takaró vagy egy apró kis sapka, esetleg egy számotokra kedves plüss is elegendő lehet ahhoz, hogy a képben legyen egy minimális és ízléses játékosság.

újszülött fotózás kislány kisbaba fotózás

Izgalmas és színes stílus

Hozzád egy babafotózás színforgataggal passzol, ha…

Életteli, eleven, állandóan nyüzsgő és kicsit harsányabb, vagyányabb a családotok. Az izgalmas és színes stílus energikus és vidám hangulatot teremt. Ebben a stílusban élénk színek, kreatív kellékek és különleges hátterek dominálnak. Ideális választás, ha szeretnéd, hogy a fotók dinamikusak és játékosak legyenek.

Tippek az izgalmas és színes babafotózáshoz

 1. Válassz élénk színeket: Állítsunk össze együtt olyan komplementer színeket, amelyek izgalmas játéka minden tekintetet vonzani fog a csecsemőfotókra. Ezek az eleven színek remekül kontrasztba hozhatók egy újszülött puha kis nude bőrszínével, ami rendkívül bájos összképet teremt.
 2. Használj kreatív kellékeket: Színes játékok, virágok, szalagok és egyéb dekorációk is szóba jöhetnek egy igazán színes kisbaba fotózáson.
 3. Legyen változatos a háttér: Színes takarók, mintás anyagok vagy festett hátterek is izgalmassá tehetik a képeket.

újszülött fotózás Budapest

Neutrális stílus

Rád szabták a neutrális stílusú újszülött fotókat, ha…

A neutrális stílus a nyugodt és természetes hangulatot kedvelők számára ideális, akiket átitat a természetesség és a modernitás kettőse. Ebben a stílusban a természetes színek, mint a barnák, zöldek és földszínek dominálnak. A képek letisztultak, de mégis melegek és otthonosak.

Ezekre figyelj, ha ilyen babafotó stílust választasz

 1. Válassz földszíneket: A barna, zöld és szürke árnyalatok nyugodt hangulatot teremtenek, így remek választást jelentenek mind a ruházatban, illetve a kiegészítőkben is.
 2. Használj természetes anyagokat: Pamut, lenvászon és fa kellékek tökéletesek ehhez a stílushoz. Ne használj szintetikus anyagot, mindent itasson át a természetesség.
 3. Készítsünk képeket természetes fényben: Az ablak közelében, a természetes fény lágyítja a képeket és kiemeli a baba vonásait, ráadásul a neutrális stílusba remekül passzolnak a finom árnyjátékok is.

baba fotózás Budapest

Luxus mini me

Válaszd a luxus mini me kisbaba fotózást, ha…

Mindegy, hogy old money vagy new money stílusban szeretnéd a luxust érzékeltetni egy képen, mindenhogy ultra cuki, ha kisbabád olyan stílus lengi körül, mint téged. A modern luxus elegáns és trendi. Ebben a stílusban akár a minimalizmus, vagy a kirívó luxus is extrán aranyosak lehetnek.

Tippek a mini me babafotózáshoz

 1. Válassz fekete-fehér vagy monokróm színeket: Ezek a színek eleganciát és modernséget sugároznak.
 2. Használj egyszerű, de stílusos kellékeket: Minimalista dekorációk, modern bútorok és persze a kedvenc márkátok is megjelenhet a fotókon.
 3. Legyenek letisztultak a hátterek: Egyszínű vagy geometriai mintás hátterek is jól működnek, amelyeken érvényesül a kis divat ikonunk.

Az újszülött fotózás stílusának kiválasztása nem könnyű feladat, de reméljük, hogy ezek a tippek segítenek megtalálni a tökéletes megoldást. Legyen szó letisztult, izgalmas és színes, neutrális vagy modern stílusról, a legfontosabb, hogy a fotók örök emlékek maradjanak a család számára.