Skip to main content

Vajon létezik csodálatosabb pillanat, mint amikor az ember megpillantja gyermekét? Bárcsak mindig ilyen kicsi maradna és örökre a karodba zárhatnád, ugye? Mi van, ha azt mondom, hogy az érzést örökre a szívedbe rejtheted, és ha újra erre az élményre  vágysz, akkor felelevenítheted kisbaba fotókkal?

Amikor egy család új taggal gazdagodik, akkor elkezdődik egy olyan varázslatos kaland, amely túlcsordul a pozitív érzelmektől, a szülés, az éjszakázás és minden nehézség ellenére. Ezek a meghitt és szeretettel bearanyozott pillanatok olyan életérzéssel lengik körül a családot, amely képekbe rejtve örökre olyan ponttá válhat, melyből sok erőt meríthettek később egy kihívásokkal teli pillanatban is. Az emlékek azért fontosak, hogy felelevenítsék egy momentum csodáját és újra betöltsék a szívünket azzal az élménnyel, amit a kép születésekor átéltünk.

A legtöbb család, aki profi fotókat szeretne egy újszülött fotózás keretében, ezért fordul hozzám. De milyen is egy ilyen kisbaba fotózás, mire számíthatsz, ha elhozod hozzám a picikédet egy ilyen nagy kalandra? Most elmesélem nektek, hogyan zajlik a varázslat!

újszülött fotózás

Készüljünk fel a csodára!

Amikor eljön az idő, hogy a kisbabádat fotózásra hozd, először is fontos, hogy alaposan készüljetek fel. A kisbabád ruhatárának és a kiegészítőinek olyannak kell lenniük, amelyek az általad meghatározott vizuális elképzelésbe illenek. Azzal sincs gond, ha nem rendelkezel mindenféle aprósággal vagy kellékkel, mert nekem számos eszközöm van, amivel ízlésesen feldobhatjuk a fotókat. A fotózás előtt csupán arra lesz szükség, hogy megbeszéljük az elképzeléseidet és megfogadd a tanácsaimat, amelyekről bővebben itt írok.

kompozit fotó

Így megy a babafotózás, ha a fotósod egy jótündér keresztanya

Én mindent a megbeszéltek szerint fogok előkészíteni és gondoskodok arról, hogy álmaitok fotói szülessenek a segítségemmel. Biztosítom a fotózás helyszínét, ami nálam nemcsak abban merül ki, hogy kibérlek egy fancy stúdiót, vagy kinézek egy remek helyet a városban, hanem megteremtem a komfortos környezetet kisbabád számára.

Ti észre sem fogjátok venni, hogy a dolgok technikai részével, a fotós felszerelésekkel és remek beállításokkal mennyit bíbelődök, mert komfort és harmónia vár majd rátok, hogy a képek ebben a szellemben szülessenek. Mire megérkeztek, az előzetesen megbeszélt színvilágra hangolom a fényeket, beállítom a háttereket és kikészítem azokat a kellékeket, amelyek jól jöhetnek az álom fotók megalkotásához. Ha pedig szabadtéren fotózunk és a természet ellenünk dolgozik, akkor is előveszem a varázserőmet és segítek az újratervezésben.

baba fotók

Mesebeli képekkel mesélek az utókornak

A fotózás során a legfontosabb az, hogy nyugodtak legyetek és élvezzétek az időt a kisbabával. Egy kisbaba fotózáson alap elvárás a türelem és ebből nekem sokat mértek, így nem fogok bosszankodni, ha a kis újszülött nem mindig akar együttműködni. Egy percig se aggódj, vagy érezd magad kellemetlenül, hiszen még velünk felnőttekkel is előfordul, hogy picit nyűgösebbek vagyunk néha. Profiként tudom, hogyan kezeljem ezeket a helyzeteket, és van némi gyakorlatom abban, hogyan csaljak mosolyt egy sírós picike édes kis pofijára. Engedd, hogy segítsek neked gyermeked megnyugtatásában a tapasztalatom varázsával.

Ha pedig mindenki jól érzi magát és mélyen meg tudja élni az adott pillanatot, akkor én megragadom a profi fényképezőmet és elcsípem vele azt a varázslatot, ami körülöleli a kisbabát és családját. Nálam ebben a szeretettel teli miliőben telnek a fotózások, mert csak így állíthatunk mesés emléket a képekkel az utókornak.

babafotó árak

A babafotózás után sem áll meg a munka!

Miután élményekkel tele és vidáman hazatértek tőlem, én tovább dolgozom. A fotózás után én a kiválasztott képek utómunkálatain fogok ügyködni. Ne aggódj, nem fogom “agyon retusálni” gyermeked fotóit, vagy átszabni bárkinek az alakját a képen. A babafotózás utómunka a fényképek olyan szerkesztését foglalja magában, amelyek azok minőségén javít, tehát finomhangolja a fényeket, a színeket és persze eltünteti a valóban előnytelen dolgokat a képről. A cél tehát nem a képek mutációja, hanem az, hogy a lehető legjobb kivitelben kapjátok kézhez a készült családi fotókat és kreatív kisbaba fotókat. Miután elkészültek az online galériából leválogatott képek, megkapjátok a retusált kedvenceiteket, hogy aztán sok-sok generáció gyönyörködhessen benne.

Budapest fényképész

Én pedig csak egyet garantálhatok: amikor megkapod ezeket a kisbaba fotókat, mesés érzelmek ragadnak majd magukkal, és ezek minden alkalommal felelevenednek, amikor újra és újra megnézed őket! A képek varázsa örökre szól, de a varázslatos képeket csak egyszer tudjuk elkészíteni, mert a kisbabák “nagyon gyorsan felnőnek”. Ragadd meg ezt a lehetőséget a segítségemmel és örökítsd meg ezt az édes korszakot a Kiddypix-szel!