Skip to main content

Még a tündérmesékben sem tartanak a dolgok örökké és a varázslatos pillanatok egyszer véget érnek. A várandósság minden csodájával együtt gyermeked születésével véget ér, még akkor is, ha a 9 hónap alatt sokszor úgy érzed, hogy megáll az idő. Szempillantás alatt múlik el az áldott állapot, ezért érdemes életed izgalmas és meseszép korszakának emléket állítani varázslatos kismama fotókkal.

Ha még nem sikerült meggyőznöd magad arról, hogy részt vegyél egy kreatív kismama fotózáson, akkor elárulom neked az előnyeit, hogy könnyebb legyen a döntésed. Szilasi Judit vagyok, és elkalauzollak a kismama fotózások meseszép világába!

Egyedi és varázslatos emlék pillanatok

Az emberek szeretnek visszatekinteni a múltba, legyen az sötét, vagy vidám. Ezért születtek a múzeumok is, na meg a családi albumok. Amikor a régi fotóidat lapozgatod, felelevenednek benned kedves érzések, amelyek pozitívan feltöltenek. A kismama fotózás lehetőséget ad arra, hogy megörökítsd ezt a csodálatos időszakot a saját stílusodban, kreatívan. Ezekkel a fotókkal nemcsak saját magad számára teremtesz értéket, hanem gyermekednek is. 

pocakfotó

Az önbizalom és önelfogadás építése

Az egyik kismama egyszer azt mondta nekem, hogy ő kikéri magának, amikor azt mondják az emberek, hogy ő terhes, mert ő bizony nem terhes, hanem várandós. De azért valljuk be, hogy nagyon sok nő szervezetének igen megterhelő ez az időszak és nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is. Nem mindenki számára olyan könnyű megbékélni például a tudattal, hogy átalakult a teste. Ez egy teljesen normális és természetes érzés, amin felül lehet kerekedni és megszeretheted magad új formádban is.

Ahogy azt egy korábbi blogbejegyzésemben is mondtam annak kapcsán, hogyan készülhetsz fel lelkileg egy kismama fotózásra, most is elmondom, hogy a várandósság felülmúlhatatlan bájjal lengi körül a nőket. Ettől pedig minden kismama szép! Te is! Nőként, anyaként és profi fotósként én olyan formában fogom megragadni a pillanatokat, hogy utólag a képeidet nézve te is csinos kismamának érezd magad. Egy jól sikerült kismama fotózás nemcsak szép emléket állít a várandósságodnak, vagy lehetőséget ad arra, hogy megmutasd a világnak, mennyire gyönyörű vagy, hanem segít abban, hogy elfogadd magad és büszkén vállald a tested, amit az anyaság teremtett.

Családi kismama fotózás

A kismama fotózás nemcsak rólad szól, hanem a családodról is. Ez egy lehetőség arra, hogy a partnereddel, a többi gyermekeddel, más családtagjaiddal, vagy akár gyermeked jövendőbeli kerestszüleivel, esetleg legjobb barátaiddal együtt megörökítsétek ezt a különleges időszakot. Ezek a fotók nem csak nektek, hanem később a gyermeketeknek is értékes családi emlékeket jelentenek majd. Vond be a szeretteidet a fotózásba és éljétek át a várakozás örömét együtt úgy, hogy készül róla egy bájos kis fotósorozat.

Képzeld el azt a csodás momentumot egy képen, ahogy a szüleid, a nagyszüleid, vagy keresztszüleid kifejezik egy fotón a szeretetüket a kis pocaklakód iránt. Vagy akár a momentumot, ahogy a legjobb barátaid rajonganak a benned fejlődő pici életért.

Örök emlékek generációknak: A mese folytatódik

Végül, de nem utolsósorban, a kismama fotózás lehetőséget ad arra, hogy olyan emlékeket hozz létre, amik generációkon át örökölhetők lesznek. Gondolj csak arra, milyen csodálatos lenne, ha a gyermeked, vagy akár unokáid is láthatnák és megőrizhetnék ezeket a fotókat a család történetének részeként. Sőt, akár be is szerezhetsz egy kedves kis ruhát, vagy kiegészítőt, amelyet az újabb és újabb generációk mind viselhetnek a saját kismama fotózásukon. Teremts családi hagyományt, vagy tradíciót, hogy az anyává válás tündérmeséje soha ne érjen véget!

A várandósság egy olyan időszak az életedben, amely tele van szeretettel és izgalommal, ezért megérdemled, hogy emlékezetes legyen. Ne engedd, hogy elszaladjon ez az idő anélkül, hogy örök emléket állítanál neki! Ha további kérdéseitek vannak, jó szívvel állok rendelkezésetekre, hogy megvalósítsuk álmaid kismama fotózását!