Skip to main content

A kismama fotózás egy rendkívüli érzelmekkel teli időszakot örökít meg az életben, és még mélyebb és különlegesebbé válik, amikor az apuka is bekapcsolódik a fotózásba. De hogyan is néz ki egy ilyen fotózás, és miért érdemes bevonni a férjet is az alkotó folyamatba? Nézzünk be egy kicsit a kulisszák mögé és fedezzük fel, hogy miért választják egyre többen ezt az új trendet!

Együtt a csodák világában: Kismama fotózás apával

A kismama fotózás apával egy csodálatos lehetőség arra, hogy az apuka is részt vegyen ebben az emlékezetes pillanatban. A fotózások során az apuka jelenléte még mélyebb érzelmeket hozhat elő, és segíthet megerősíteni a családi köteléket a kisbaba érkezése előtt. A közös pillanatok megörökítése nemcsak az édesanyától és a kisbabától származó szeretetet, hanem az apuka iránti tiszteletet és támogatást is kifejezheti.

kismama fotózás árak

Miért vond be a párod is a fotózásba?

Az apa bevonása a kismama fotózásba nemcsak arról szól, hogy együtt megörökítsék az édesanya terhességét, hanem arról is, hogy az apuka részt vegyen ebben az egyedülálló élményben. Ez lehetőséget ad neki arra, hogy közelebb kerüljön a még meg nem született gyermekéhez, és még mélyebb kapcsolatot építsen vele. Az apává válás már elkezdődik magzati korban. Emellett az ilyen fotózások általában kedves és emlékezetes élményeket nyújtanak a pároknak, amelyeket később örömmel nézhetnek vissza.

Nagyon sok nő kezeli úgy a várandósságot, mintha az csak róla szólna, de ha jól emlékszem ott volt apa akkor, amikor az a kis élet létrejött, sőt ott van végig és bizony bármilyen erős is, számára is kihívás az apává válás. A terhesség alatt a férfiaknak is jut feladat bőven. Míg a nő teste életet teremt, a férfi hátteret, hogy annak a kis fejlődő életnek mindene meglegyen. Ha bevonod a párod a kismama fotózásba, akkor azzal kifejezed felé a tiszteleted, a hálád és a szereteted. Osztozzatok az örömben és az élményen együtt!

kismama fotózás tippek

Fotós Tippek a Kismama Fotózásra: Párok Számára

Ha te és gyermeked édesapja úgy döntötök, hogy bevonjátok őt is a kismama fotózásba, itt van néhány fotós tipp, amelyek segíthetnek abban, hogy a képek valóban különlegesek legyenek:

  1. Kommunikáció és tervezés: Fontos, hogy előre megbeszéljétek az elvárásaitokat és az ötleteiteket, hogy a fotózás minden részlete pontosan úgy alakuljon, ahogy szeretnétek. Legyen köztetek egyetértés és összhang, mert akkor a fotós munkája is könnyebb lesz. Legyetek nyitottak egymás ötleteire és keressétek meg a közös irányt.
  2. Kényelem és lazaság: Fontos, hogy mindketten kényelmesen érezzétek magatokat a fotózás alatt, így érdemes olyan ruházatot választani, amelyben könnyen mozoghattok és természetesen érezhetitek magatokat. Mentálisan is készüljetek fel ezekre a szép pillanatokra. Lazuljatok el és oldódjatok fel, hogy átadhassátok magatokat az érzelmeknek.
  3. Kreativitás és spontaneitás: Ne féljetek kreatívak lenni és kifejezni az érzéseiteket a fotókon keresztül. Engedjétek szabadon az érzelmeket és éljétek meg a pillanatokat, hogy az eredmény valóban egyedi és különleges legyen.

pocakfotó

A kismama fotózás apával egy érzelmekkel teli és felejthetetlen élmény, amely örökre megőrzi az első pillanatok varázsát a család életében. Ha szeretnél további hasznos tippeket azzal kapcsolatban, hogyan készülhetsz fel egy kismama fotózásra, akkor kattints a linkre! A következő blogbejegyzésben pedig elárulom, azokat az univerzális kismama fotózás pózokat, ami mindenkinek jól áll, így neked is érdemes gyakorolni!