Skip to main content

A KiddyPix stúdió egy olyan hely, ahol a legkisebbek és családjaik emlékezetes pillanatai professzionális módon kerülnek megörökítésre. Most engedek nektek egy kis betekintést ebbe a faltnyi mennyországnak a világába, amit azért hoztam létre, hogy minőségi környezetben teljenek a fotózások.

Megszületett a KiddyPix!

Imádom a gyerekeket és a boldog családokat fotózni és megmutatni azt a varázslatot, ami körülöleli őket. Sokat fotóztam a szabadban és más stúdiókban is, de valahogy mindig hiányzott valami, amitől még jobb lehetett volna az adott fotózás. Egy technikai elem, egy kiegészítő, egy kedves kis búvóhely a fiatal anyukáknak, ahova elvonulhatnak csecsemőjükkel egy kis etetés erejéig. Amikor ez a hiányérzet megszületett bennem, akkor eldöntöttem, hogy saját stúdióm lesz, ami kielégíti minden szakmai igényem és a családok igényeit is. Aztán meg is született a KiddyPix, amit azóta is folyton tökéletesítek, hogy mindig lépést tartson a kis stúdióm az igényekkel!

A KiddyPix filozófia

Hiszek benne, hogy minden család, aki engem választ, megérdemli a legszebb emlékeket. A fotózásaim során a természetes és őszinte pillanatokat szeretném megörökíteni, amelyek évek múltán is mosolyt csalnak az arcokra. Profi fotósként kötelességemnek érzem, hogy egy kismama fotózás, újszülött fotózás, vagy családi fotózás alkalmával mindent megtegyek annak érdekében, hogy megfelelő körülményeket teremtsek a tökéletes fotókhoz. Minden fotózás során a gyermekek biztonságát és kényelmét helyezem előtérbe, ami mellett a stílusos és hangulatos környezet, illetve az én vidámságom mindig remek alapot ad a családoknak az őszinte mosolyhoz a képeken.

 

Mit csinálok a KiddyPixben?

Újszülött fotózások

Az újszülött fotózás különleges és megismételhetetlen élmény és nem tagadom, hogy a személyes kedvencem is a szolgáltatásaim közül. A KiddyPix stúdióban a legkisebbek fotózásához puha takarók, aranyos kiegészítők és biztonságos környezet áll rendelkezésre. Imádom ezeket a dolgokat beszerezni, a terepet a picikéknek előkészíteni és a kompozíciókba a kisbabákat a számukra legelőnyösebb pózban beállítani, majd lefotózni. Közben imádok néha felnézni a kamerám mögül és az elégedett és büszke szülők arcán elterülő mosolyt látni. A fotózások során a babák természetes pózokban, szeretetteljes hangulatban kerülnek megörökítésre és ezek a kedves pillanatok engem is nagyon sokat töltenek.

csecsemő fotózás

Kismama fotózások

Bármennyire is nehéz a terhesség, egy nő életében akkor is az egyik legcsodálatosabb dolog, amikor együtt ver a szíve egy picike élettel. A várandósság egy gyönyörű időszak, amit érdemes megörökíteni. A kismama fotózásaim során a kismamák kényelmét és szépségét helyezem előtérbe, megragadva az adott személy különleges vonásait és persze az őszinte érzelmeit. Ezek a képek olyan értéket hordoznak, amelyet szeretettel mutogathatnak az anyukák később gyermeküknek, aki a képeimen keresztül átélheti azt a szeretetet, amelyet az édesanyja már akkor érzett iránta, amikor még meg sem született. Ezzel a kismama fotózások olyan csodát rejtenek, ami örök értéket teremt és imádom, hogy ez az érték az én stúdiómban születik. Természetes és stúdió fényekkel szoktam játszani, elegáns kiegészítőkkel és gyönyörű hátterekkel készülök, minden kismama egyedi stílusához igazítva a settingemet.

Családi fotózások

Ez az egyik legizgalmasabb dolog, amit csinálok, mert itt bizony sok mindenre oda kell figyelnem a szakmai dolgokon túl, hiszen nem egy alany áll a fényképezőm elé, hanem több. Sok fotós számára a szereplők összehangolása úgy, hogy közben természetesek maradjanak a pillanatok, kihívást jelent, ám valahogy én azt tapasztalom, hogy nálam ez mindig oldott hangulatban zajlik. Imádom elkapni az öszinte pillanatokat, azokat a kis huncut összenézéseket, vagy éppen azt a szeretettel teli mosolyt megörökíteni, amivel a szülők gyermekeikre néznek. A fotózások során játékos, vidám hangulatot teremtek, hogy minden családtag jól érezze magát.

Kisbaba fotózás oktatások

Bizony, tartok oktatásokat is, azoknak a lelkes fotósoknak, akik szeretnék elsajátítani a kisbaba fotózás rejtelmeit. A programom rendkívül sikeres és sok fiatal tehetség nevelkedett az én kezeim alatt, amire nagyon büszke vagyok. Hatalmas öröm számomra látni azokat a tanítványaimat, akik hasonló szeretettel, alázattal, tisztelettel és kreativitással dolgoznak, és jó érzés, hogy én taníthattam meg nekik, hogyan kell egy baba fotózást profi szinten űzni.

A KiddyPix stúdió hangulata

Barátságos környezet

Mind már említettem, a stúdió kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy egy barátságos, családias légkört teremtsünk. A kényelmes bútorok, a játékokkal felszerelt váróterem és a nyugodt, tiszta környezet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a fotózás egy kellemes élmény legyen a család minden tagja számára. Az elrendezésnél és a berendezésnél is figyeltem arra, hogy minden komfortos legyen, illetve kialakítottam olyan tereket, amelyek segítenek abban, hogy a fotózás résztvevői kicsit elvonulhassanak, ha privát pillanatokra van szükségük. A kisbabák miatt mindig kellemes a hőmérséklet és a higiéniára is maximálisan ügyelek.

A KiddyPix stúdióban a legmodernebb fotós felszerelésekkel dolgozom. A professzionális fényképezőim, világítási eszközeim és  kiegészítőim mind prémium minőséget képviselnek. A szerkesztőprogramok, melyeket használok, szintén a legjobbak közé tartoznak és támogatnak abban, hogy kifogástalan képeket adhassak át.

A KiddyPix stúdió egy olyan hely, ahol a családok különleges pillanatai életre kelnek a képeken. Legyen szó újszülött fotózásról, kismama fotózásról vagy családi fotózásról, a célom mindig az, hogy örökre szóló emlékeket nyújtsak nektek. Látogass el hozzám, és éld át a KiddyPix életérzést!